Sunday, December 6, 2009

Cekak untuk Flower Girl

Cekak ni pada asalnya beli yang siap warna pink tapi setelah mendapat tahu bahawa flower girls nanti akan mengenakan pakaian berwarna krim maka cekak ini diubahsuai sedikit dengan menambah ribbon krim dan ntah le nak panggil apa nama menatang tu ..hukhuk.. dan beginilah yang boleh kita lihat hasilnya. Layann....

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

5 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

comey nyer cekak2 nih ckin...
ari tu lepas raya aidilfitri..

gather2 kat KFC bekas tapak wayang kat town alor star

=)

NurulShigim said...

cantek la ckin cekak awak buat ni..nak tanye awk amek order ke if org nak?

Ckin said...

NurulShigim: kalo nak tempah boley je.. ikot bajet. hehe..

dunia said...

Mai abang tempah satu. Nak bagi Kak Hani... Hehehe...

Ckin said...

Dunia: poing..hahaks..kak hani pakai kompom comel..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...