Wednesday, November 25, 2009

Potpourri Gantung

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Maaf atas gambar yang kurang memuaskan.. standard la snap guna hp. ahaks...

Suke tak? Saye suke sgt... sweet... Tapi potpourri ni bukan saya yang buat.
Ini hasil tangan dari bonda tersayang untuk dijadikan vip gift bagi majlis persandingan adik tak lama lagi.

Kalau ada sesape yang berminat bolehla tempah melalui saya krn ibu tak punya email atau blog.. hehe.

Saya bagi details skit:

Saiz ~ sebesar bola tenis
Harga untuk design macam ni RM12.00 seunit

Jangan bimbang.. design dan bentuk boleh digubah mengikut bajet anda. ;)

2 comments:

dunia said...

Awatla abang ambik gambaq tak clear macam ni.... kena beli kamera lain. Kamera dah kondem...

Ckin said...

ni kamera tipon mak ja.. hehee.. malangnya suda rosak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...